O nama – Mirakul - dizalice topline, klima uređaji i bojleri

O nama


Trebate servis, ugradnju ili puštanje u pogon klima uređaja, dizalice topline, plinskog ili električnog bojlera? Na pravom ste mjestu, dobrodošli! Dopustite nam da se predstavimo.

Mi smo tvrtka Mirakul d.o.o. i osnovani smo 2001. godine što znači da imamo 20+ godina iskustva rada u području grijanja i hlađenja. Ovlašteni smo za proizvođače: Vaillant, Ariston, Viessmann, Fujitsu, Toshiba, Mitsubishi, Samsung, Panasonic, Hyundai, Qzen, Midea i Korel.

Važno je naglasiti da djelujemo na području grada Zagreba i sjeverozapadne Hrvatske.
Sad kad smo probili led, upoznajte nas malo bolje. Od samih početaka trudimo se da našu tvrtku vodimo prema vlastitim vrijednostima od kojih bi kao najvažniju istaknuli brigu za klijente. Od kada stupite s nama u kontakt, usredotočeni smo na Vas kao pojedinca, pazeći da razumijemo Vaše potrebe kako bismo mogli pronaći za Vas idealna rješenja i pružiti Vam najbolju moguću uslugu i iskustvo od samog početka. Prateći Vaše potrebe, trendove u svijetu klimatizacije i grijanja i inovativna rješenja, unaprjeđujemo svoje usluge iz godine u godinu.

Zadovoljni klijenti naša su najveća motivacija stoga nam je bitno steći i zadržati Vaše povjerenje. Smatramo da su dom i poslovni prostor mjesta na kojima se svaki čovjek treba osjećati ugodno. Temperatura prostora glavni je preduvjet toga, a naš je zadatak to Vam omogućiti. Stvarit ćemo ugodnu temperaturu u Vašem prostoru kroz cijelu godinu! Obratite nam se s povjerenjem, bit će nam drago upoznati Vas. 😊

P.S. Ako nas želite upoznati još više, najbolji način je da nas zapratite i podržite naš rad na Instagramu i Facebooku.