Načini plaćanja – Mirakul - dizalice topline, klima uređaji i bojleri

Načini plaćanja


Kupovina na web shopu

Sve cijene na web shopu Mirakul su maloprodajne sa uključenim PDV-om.

Uz svaki proizvod navedene su cijene:

  1. cijena: za jednokratno plaćanje
  2. cijena: za plaćanje karticom 2 do 24 rata

Načini plaćanja:

a) Plaćanje karticom putem CorvusPay-a

Mirakul d.o.o. web shop koristi CorvusPay za online plaćanja.

CorvusPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. CorvusPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. CorvusPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Odabirom kartičnog načina plaćanja, kupca se prebacuje na zaštićeni server, te na CorvusPay sučelju upisuje autorizacijske podatke za plaćanje. Po ovoj metodi osigurana je sva potrebna zaštita, a CorvusPay je odgovoran za sigurnost autorizacijskih i privatnih podataka.
Ukoliko je transakcija kompletirana i iznos je terećen s kartice kupca, u slučaju povrata proizvoda, povrat sredstava omogućuje se putem CorvusPay-a.

Plaćanje je moguće izvršiti sljedećim karticama:
– za kupca bez kamata i bez provizije

ERSTE

DINERS – plaćanje jednokratno, na rate 2-24
VISA – plaćanje jednokratno
MAESTRO – plaćanje jednokratno
MASTERCARD – plaćanje jednokratno

PBZ

PREMIUM VISA (ex. AMERICAN) – plaćanje jednokratno, na rate 2-24
VISA – plaćanje jednokratno, rata 2-24
MAESTRO – plaćanje jednokratno, na rate 2-24
MASTERCARD – plaćanje jednokratno

ZABA

VISA – plaćanje jednokratno, na rate 2-24
MASTERCARD – plaćanje jednokratno, na rate 2-24
MAESTRO – plaćanje jednokratno

OSTALE BANKE

SVE OSTALE KARTICE domaće i inozemne – plaćanje jednokratno

b) Plaćanje internet bankarstvom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Mirakul d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.
Broj računa za uplate putem internet bankarstva, Zagrebačka banka: HR4423600001102414084. Potrebno je navesti poziv na broj: 02 ili 00

c) Plaćanje općom uplatnicom

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se platiti putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA­e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Mirakul d.o.o. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.
Broj računa za uplate općom uplatnicom, Zagrebačka banka: HR4423600001102414084. Potrebno je navesti poziv na broj: 02 ili 00

d) Plaćanje virmanom

I pravne i fizičke osobe imaju mogućnost plaćanja virmanom. Nakon potvrde narudžbe, Mirakul d.o.o.. na e­mail adresu kupca dostavlja ponudu za kreiranu narudžbu, s navedenim podacima potrebnima za uplatu. Sve podatke je potrebno točno upisati i izvršiti uplatu u roku.
Broj računa za uplate putem virmana, Zagrebačka banka: HR4423600001102414084.Potrebno je navesti poziv na broj: 02 ili 00
Naš žiro račun na koji možete izvršiti uplatu:

ZAGREBAČKA BANKA
HR4423600001102414084
SWIFT: ESBCHRXX

Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe.
Navedeni podaci su naznačeni uz svaki proizvod. Istaknute cijene predstavljaju maloprodajne cijene te iste sadrže PDV.
Valjana cijena uređaja je ona koja je vrijedila na dan izrade narudžbe (s uključenim popustima i akcijama). Cijene su uvijek izražene u eurima (EUR).

Prodavatelj zadržava pravo promjene cijena bez prethodne najave. Sva naručena roba bit će isporučena po cijenama koje su bile aktualne pri izradi narudžbe.

Moguće su nenamjerne greške u sustavu navođenja cijena. U tom slučaju prodavatelj nije dužan isporučiti naručene proizvode po cijeni proizvoda toliko niskoj da kupac zna ili je morao znati da je riječ o pogrešci, a ne o realnoj cijeni proizvoda.

Prodavatelj će periodično, po svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Proizvodi na akciji će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima, uz jasnu naznaku uvjeta, posebice trajanja akcijske prodaje, iznosa popusta, ograničenja količine robe.

Nakon proteka roka akcijske prodaje, mirakul.com.hr neće primati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

U okviru posebnih promotivnih akcija, korisnici mogu proizvode kupiti i pomoću promotivnih kodova. Promotivni kod donosi različite povoljnosti prilikom kupnje. Kodovi i pravila upotrebe bit će jasno određeni. Unos promotivnog koda bit će omogućen za vrijeme trajanja promotivne akcije i unosi se prilikom narudžbe u Košarici. Promotivni kod je vremenski ograničen.

Promotivni kod ne vrijedi kod kupnje proizvoda koji je već na akciji. Kuponi za pojedinačni proizvod se ne mogu kombinirati jedan s drugim, odnosno popusti po pojedinačnom proizvodu se ne zbrajaju. U košarici može biti više proizvoda a po svakom pojedinačnom proizvodu može biti iskorišten po jedan kupon kod za popust.

Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice.

Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektroničke narudžbe dostavit će se kupcu putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte navedenu u postupku registracije/narudžbe.

Ukoliko kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektroničke pošte. U tom slučaju molimo kupca da nas kontaktira na: info@mirakul.com.hr ili na telefonski broj +385 242 742 kako bi naša služba za korisnike provjerila je li narudžba zaprimljena.